Synchro 4D Trainingen

Breng alle opgedane inspiraties van de conferentie www.virtueelbouwen.nu van woensdag 14 maart direct in de praktijk met de Synchro trainingen op donderdag 15 maart en vrijdag 16 maart; dan kun je na die week direct in de praktijk aan de slag met virtueel bouwen! 


De volgende 2 daagse trainingen zijn ingepland:

- Synchro 4D basis training (plannen m.b.t. 3D modellen)

- Synchro 4D gevorderde training (oa online 4D modellen delen en scripting)

- Synchro 4D augmented reality en mobile apps. (Hololens, iPad, Synchro SWP server)


De trainingen worden Engelstalig gegeven door Synchro Ltd. met Nederlandstalige begeleiding door Synchro4D.nl; de basis training is volledig Nederlandstalig beschikbaar. 


Bij het afnemen van een training wordt standaard een volledige 60 daagse Synchro PRO licentie geleverd én je ontvangt een Synchro TimeMachineController. 


Met de basis en gevorderden training zul je in staat zijn om projecten in 4D te plannen en de uitvoering te coördineren. Met de gevorderde training zul je instaat zijn om complexe projecten te plannen en (semi)automatisch te actualiseren of te plannen. De augmented reality en mobile apps training leert je hoe de 4D modellen realtime op locatie gebruikt kunnen worden om de voortgang en kwaliteit van projecten te registreren. 


Na succesvolle afronding van de trainingen worden certificaten uitgeleverd. 

Synchro Hackathon

Datagestuurde bouwprocessen maken nieuwe oplossingen en werkprocessen mogelijk door niet eerder getoonde systeem integraties. Doe mee aan de 3 daagse hackaton op 9, 10 en 11 maart 2018 en sluit met AR, VR, MR, Unity en andere apps of BIM tools aan op het Synchro Platform.

Digital Construction Conference

Laat je inspireren op het gebied van virtueel bouwen op woensdag 14 maart 2018. Verken je persoonlijke ambities en zakelijke kansen door je te laten informeren door de internationale en nationale koplopers op het gebied van virtueel bouwen.

Partners

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/